Monday, 22 April 2013

Terlalu kurus hingga hilang keyakinan? Jom atasi dengan weight gain set shaklee!


"Adakah anda terlalu kurus dan ingin menambah berat badan? adakah anda telah mencuba pelbagai cara menggemukkan badan? masih tak berjaya?...


FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN


1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.


2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.


Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.



SET WEIGHT GAIN SHAKLEE

Fungsi:


Meal Shakes : Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.


Vita-Lea : Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


B-Complex : Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.



jom kita tengok testimoni yang dah mencuba!





Salah satu testimoni yg best dr customer kami
Puan Norieza Asmaddin
“Salam,jan
i got a good news
slps minum mealshake almost 2 weeks ni,berat bdn za dh naik 2 kg,tau
suka sgt..tq so much sbb suggest za amik mealshake ni
mealshake tu dh nk abis…tp nnt za order lps za blk o/statn nnt,k..
may b za nk order vita lea sekali
tp apa2 pn za infrm jan blk”
 





[TESTIMONI WEIGHT GAIN]

sy baru je amal kn minum mealshake selama beberapa hari..alhamdulillah berat badan sy da naik 1.8kg..minta2 dapat la capai target berat badan yg sy ingin kn sebelum sebulan..so xkn ade org yg panggil sy mayat hidup lg..yeyy!!



testimoni customer wan asnida,
mengamalkan set weight gain dan vitamin c untuk meningkatkan berat badan dan kecantikan :) 

hasil selepas 2 minggu selepas mengamalkan

*berat badan semakin bertambah
*tingkat selera makan
*semakin berisi

selepas beberapa produk yg digunakan tidak membuahkan hasil, beliau berubah memilih shaklee ,,dan inilah hasilnya :))
 


credit: greenvitamin

To your good health,  
Eima Sabran


I love living better, being green, living healthy and helping others do the same. 


***************************************************************************************************
DISCLAIMER
** These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease

****************************************************************************************************
Berminat untuk membuat pesanan produk kesihatan Shaklee?
Boleh hubungi saya (pengedar Shaklee yang sah di Terengganu) untuk maklumat lanjut. Konsultansi percuma.

✿Like Facebook Page: VitaminCare4U
✿Shaklee ID: 869813 | Eima Sabran
H/P No: 019-9086 086  
✿YahooMail: akma_sabran@yahoo.com

****************************************************************************************************
LET'S ALL BE HEALTHY & HAPPY!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...